SEO Önemi

https://penda.firmaekleme.com

SEO Önemi

SEO Önemi

05-04-2020 /  Konu 4,2 Puan Aldı / Konu : 3637 Kez Okundu

SEO Önemi

Arama Motoru Optimizasyonu olan SEO, günümüz internet dünyasında önemli bir yer işgal ediyor.

"SEO önemi" ve gücü nedeni ile internet sektöründe var olmak isteyenlerin uygulamalarını yapması gereken bir optimizasyon olduğundan önemsemeyen tasarımcıların da web sitesi sahiplerinin de internet sektöründe var olması oldukça zor görünüyor.

Arama motorlarının internet sitelerini kolayca taraması ve üst sıralara çıkarması için gerekli olan görsel ve metinsel ifadelerle teknik düzenlemeler SEO kavramını ortaya çıkarıyor.

SEO sayesinde bir site arama motorlarında ilk sayfada hatta ilk sıralarda yer alıyor.

SEO, "iç SEO" ve "dış SEO" olarak ikiye ayrılıyor.

Site İçi SEO ;
SEO uygulamaları site içinden başlıyor. Site içi SEO, site tasarımı yapılırken site içinde uygulanması gereken kurallara deniliyor. Site tasarlarken sitenin arama motorlarında kolayca bulunabilmesi için etiket ve anahtar kelime

oluşturmaktan sitenin sayfalarına eklenen görseller, metinler ve diğer dokümanlara kadar hepsi SEO kurallarına uygun şekilde optimize edilmesi gerekiyor. Site içi SEO yapılırken başlığın H1 etiketinde yazılması,

konu ile ilgili 3 kelimeden oluşması, bağlaçlarla gereksiz kelimelerin kullanılmaması, sitenin her sayfasında H1 etiketi olması, konuyu içeren heading etiketinin olması, heading etiketlerinde anahtar kelimeler bulunması,

özgün içeriklerin yer alması, yazılacak makalelerin özgün olması ve anahtar kelimelerin makale içeriğine göre bulunması gibi uygulamalar site içi SEO için önemli konular arasında yer alıyor.

Site Dışı SEO ;
SEO uygulamalarını site içinde yapmakla iş bitmiyor.  SEO çalışmalarından istenen verimin alınabilmesi için site dışı SEO yani backling çalışmaları da büyük önem taşıyor.

Arama motorlarının siteleri indekslemesi bu sayede binlerce insanın siteyi ziyaret etmesi için Site dışında yapılan optimizasyon çalışmalarının büyük önemi oluyor.

Uygun sitelere link verilmesi, sosyal medyada siteyi tanıtan reklamların yapılması, farklı sitelerde siteyi tanıtan makalelerin yazılması da SEO dışı uygulamalara örnek olacak çalışmaların belli başlılarını oluşturuyor.

Site dışı SEO’da sitenin arama motorları tarafından yukarılara taşınması için çalışmaların güncel bir şekilde yürütülmesi, google ve benzeri arama motorları tarafından kara listede olan sitelerle backling çalışması yapılmaması, bu çalışmaların düzenli ve dikkatli bir şekilde yürütülmesi gerekiyor.

SEO üzerine internette pek çok makale bulunuyor. Fakat bu makalelerin bazılarında hatalar yer aldığı için o hataları SEO uygulaması adı altında uygulayanlara bu çalışma pek faydalı olmuyor.

SEO uygulamaları, konusunda uzman SEO danışmanları tarafından veya bu danışmanların vereceği SEO ipuçları ile yapıldığı takdirde olumlu sonuçlar alınıyor.

Konusunda uzman SEO danışmanlarımız sitenize SEO uygulaması yapmak için bir tık yakınınızda.

Yapmış olduğumuz SEO çalışmaları örneklerini istediğiniz zaman tarafımıza istekte bulunarak görebilirsiniz.şunu da unutmamak gerekir kalıcı olarak sayfa sıralamalarında olmak için belli bir zaman içerisinde sitenizin filtreye girmeyecek şekilde uygun olan çalışma hizmeti vermekteyiz.  

SEO Önemi

İrtibat için : 0538 020 67 45

Yukarı Git
Site Kayıt Durumları
  •  Online Ziyaretci ( 4 ) Kişi
  •  Bugün Toplam ( 15 ) Kişi
  •  Bugün Çoğul ( 16 ) Ziyaret
  •  Toplam Aktif ( 47939 ) Ziyaret
  •  Toplam Çoğul ( 109735 ) Ziyaret
  •  İp No : 172.70.175.76
Toplam [ 489 ] Kayıtlı Üye
Toplam [ 7 ] Kayıtlı Gold Firma
Toplam [ 482 ] Kayıtlı Standart Firma
Kapat