Web Tasarım Önemi

https://penda.firmaekleme.com

Web Tasarım Önemi

Web Tasarım Önemi

19-06-2018 /  Konu 3,5 Puan Aldı / Konu : 4919 Kez Okundu

Web Tasarım Önemi, Web sitesinin hazırlık sürecine web tasarımı deniliyor.

Web siteleri yapılan firmanın, kurumun, kuruluşun ya da kişinin özelliğini yansıtacağından dolayı doğru site için tasarımcı ile site sahibi arasında iletişim kopukluğu olmaması gerekiyor.

Özellik ne kadar çok yansıtılırsa geri dönüşüm de o kadar fazla olacağı için firmanın sitesinin görselliğinin ve içeriğinin sade, kolay anlaşılır olması ve karmaşık bir şekilde tasarım uygulaması yapılmaması büyün önem taşıyor.

Bir web sitesinin Google başta olmak üzere arama motorlarında üst sıralarda yer alması için tasarımının iyi yapılmış olmasında fayda bulunuyor. Web tasarım önemi de burada ortaya çıkıyor.

Tasarımı yapılan site kullanıcıya hitap etmeli, internet üzerinden kolay erişilebilir olmalı, menüler, alt yapısı, grafik tasarımı, ara yüzü, renkleri ve benzer bir çok özellikleri kullanıcıya hitap etmeli.

Buralarda gereksiz materyaller ile resimler bulunmamalıdır. Web site tasarımı özgün olarak tasarlanmalıdır.

Web sitesi, tasarımcı tarafından yapılsa da site sahibini yansıtması büyük önem taşıdığı için tasarımcının bu kuralı gözden uzak tutmaması gerekiyor.

Web Tasarımı Faydaları;
Web tasarımı sonrasında internet ortamına taşınan web sitesi sayesinde firma sahipleri aynı şehirde bulunan müşterileri ile dünyanın bir ucunda bulunan müşterilerine aynı yakınlıkta olarak, coğrafi uzaklık ya da saat farkının anlamı kalmıyor.

Firmaların farklı coğrafyalarda müşterileri bulunmasa bile web sitesi firmalar açısından olumlu bir imaj çalışması oluyor.

Web sitesi sayesinde firmalar kampanyalarını ya da firma haberlerini müşterileri ya da potansiyel müşteri adayları ile paylaştıklarından satışların artması sağlanıyor.

Basılı reklam ve tanıtım araçları ile hem tanıtım daha maliyetli hale geliyor hem de potansiyel müşterilere ulaşılamayabiliniyor.

Fakat firmanın kurumsal kimliğinin yansıtıldığı bir sitede dünyadaki herkesin siteye erişmesi mümkün olduğundan potansiyel müşterilere de kolayca ulaşılıyor.

7 gün 24 saat site açık olduğundan satış yapılan sitelerde gece de para kazanmak mümkün oluyor.

Görüldüğü gibi görsellik ve içeriğe vurgu yapılarak hazırlanmış web tasarımları ve bu tasarımların yapılmasından sonra internet ortamına taşınan siteler günümüzün olmazsa olmazları arasında bulunuyor.

Teknoloji çağına ayak uyduran firmalar rakipleri ile rekabete devam ederlerken internet kullanımına alışamayan, web tasarımı yaptırmayan firmaların ise pazar payları küçülüyor ve belli bir süre sonra da piyasadan silinip gidiyorlar.

Web tasarım önemi sizin firma için de bir şeyler ifade ediyorsa ve günümüzün rekabet koşullarıyla mücadele etmek istiyorsanız "web tasarım" yaptırmanız gerekiyor.

Profesyonel kadromuzla sitelerinizi tasarlıyoruz. Bunun için bir telefon yakınınızdayız.

Web Tasarım Önemi

İletişim için :  0538 020 67 45

Yukarı Git
Site Kayıt Durumları
  •  Online Ziyaretci ( 4 ) Kişi
  •  Bugün Toplam ( 1196 ) Kişi
  •  Bugün Çoğul ( 1882 ) Ziyaret
  •  Toplam Aktif ( 47531 ) Ziyaret
  •  Toplam Çoğul ( 108383 ) Ziyaret
  •  İp No : 172.71.223.82
Toplam [ 489 ] Kayıtlı Üye
Toplam [ 7 ] Kayıtlı Gold Firma
Toplam [ 482 ] Kayıtlı Standart Firma
Kapat