Depo Kokusu Gideren Ozonlama Firmaları

Ozonlama Firmaları

Depo Kokusu Gideren Ozonlama Firmaları

Depo Kokusu Gideren Ozonlama Firmaları

08-04-2024 /  Konu 3 Puan Aldı / Konu : 128 Kez Okundu

Depo Kokusu Gideren Ozonlama Firmaları

Hem sağlık açısından uygunluğu hem de hızlı etkisi için depo kokusu temizliği uygulaması yaptırmak için firmamızdan yardım alabilirsiniz.

Ozon tamamen eşyaları ve ürünleri sterilize etmek için kullanılmaktadır. Özellikle araç sektöründe temizlik amaçlı olarak kullanılan ozon aynı zamanda kokuları gidermek için de her alanda kullanılmaktadır. Depolar sürekli olarak kapalı kalmak zorundadır.

Belirli aralıklarda temizliği yapılsa da yine de depolarda mikroorganizmaların oluşumunun engellenmesi oldukça zordur. %100 sterilize olan alanların uzun süreli olarak korunması pek de mümkün değildir. Bunun için de özellikle depolarda koku kısa sürede meydana gelebilmektedir.

Depo denildiğinde aklımıza sadece soğuk hava depoları gelmektedir. Oysa ülkemizde ve dünyada her sektör için muhakkak bir depo alanı bulunmaktadır. Depoların özelliği yapıl olarak içlerinde muhafaza edilecek olan ürüne göre farklılık gösterebilmektedir.

İster soğuk hava deposu olsun ister normal ambar tarzı bir depo olsun ozon uygulaması her depo ortamı için uygundur. Depolarda muhafaza edilen ürünlerin cinsi özellikle gıda sektörü ile bağlantılı ise koku oluşumları kısa sürede ve engellenmez ise sürekli olarak meydana gelebilecek bir sorundur.

Depo temizliğinde ozon kullanımı için piyasada ve firmamızın bünyesinde deponuzun kapasitesine uygun olarak ozon cihazlarını uygun a bulmanız mümkündür. İlk kez bir ozon temizliği yaptırmak istiyorsanız ve cihaz alımını sonuca göre karar verecekseniz bunun için firmamızda çalışan ve ozon temizliği alanında profesyonel olan ekip arkadaşlarımızdan yardım alabilirsiniz. Ozon temizlik cihazları tıpkı nem alma cihazları gibi belirli düşük sıcaklıklarda bile rahatlıkla çalışabilmektedir.

Depo temizliğinde ozon uygulaması yapılmadan önce öncelikle sorunun sadece ozon ile giderilip giderilmeyeceğine bakılmalıdır. Kokunun sebebi rutubet veya nem ise önce bu sorunların ortadan kaldırılması daha sonra da rutubetin izleri ile birlikte diğer hasarlarında ozon ile giderilmesi gerekmektedir.

Kumaş ve ip sektöründe depolarda uzun süre temizlik yapılmadığında tozdan dolayı meydana gelen koku kumaşlara sinebilir. Bazı kokuların sindiği ürünlerin yapısının bozulduğu doğrudur. Depolarda koku meydana gelmesindeki sebeplerden birisi de depoların havalandırma alanlarının olmadığıdır.

Bunun için de uzun süreli kapalı kalacak her ürün ister istemez koku meydana getirebilir. Koku sadece havalandırma yöntemi ile giderilebilecek bir sorun değildir.

Aynı zamanda uzun süreli kokuya maruz kalan bazı ürünlerin bakteri de ürettiği düşünüldüğünde kokunun etkili bir şekilde ortadan kaldırılması gerekmektedir. Ozonla depo kokusu temizliği işlemi yapılırken profesyonel yöntemlerin tercih edilmesi her zaman daha sağlıklı sonuçlar verecektir.

Depolarda kokuya sebep olan şeylerin başında toz olmaktadır. Ayrıca depoda muhafaza edilen ürün ile deponun yapısının birbiri ile orantılı olmayışı da kokuya sebep olabilmektedir. Bu gibi emin olmadığınız durumlarda deponun ve ürünlerin kontrolü sağlandıktan sonra depoda ozon kullanımı yapılması gerekmektedir.

Hastanelerde veya medikallerde depolarda saklanması ve muhafaza edilmesi uygun olan ürünler için sık olarak dezenfekte işleminin ozon ile yapılması daha uygun olacaktır. Tabi ki depolar gibi kapalı alanlarda ozon uygulaması yapılmadan önce ozon oranının da profesyonel şekilde ayarlanası gerekmektedir. İstenmeyen durumlar ile karşılaşmamak için gerekli ölçümler yapılmadan ozon uygulaması yapılması sakıncalı durumları da beraberinde getirebilmektedir.

Depolarda muhafaza edilen ürünlere göre etrafa yayılacak olan kokularda farklılık gösterebilmektedir. Bunun için de koku gidermede yapacağınız uygulama oldukça önemlidir. Ozonla depo pis koku giderme son dönemde oldukça sık olarak tercih edilmektedir.

Bunun en büyük sebeplerinden birisi de ozon uygulamasının maliyetinin düşük olmasıdır. Evinizdeki ambarlarınızda veya depo olarak kullandığınız diğer alanlarınızda bile ev tipi ozon temizleme cihazı kullanabilirsiniz.

Tabi ki endüstriyel depolarda kullanılacak olan ozon cihazları ebat ve kapasite olarak farklılık gösterebilmektedir. Ozonla depo kokusu temizliği uygulaması için firmamız ile iletişime geçerek ozon uygulaması fiyatları ve ozon cihazları temini hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Depo Kokusu Gideren Ozonlama Firmaları, sitemize firmalarını eklemeleri için davet ediyor ve cüzi bir miktar ödeyerek Gold üyelik imkanlarından faydalanma imkânı sunuyoruz.

Gold üyelik ile sitemiz üzerinden sınırsız faydalanabilirsiniz.

Ya da standart üyelik ile kısıtlı olsa bile aramalarda bulunmanızı sağlamış oluruz.

Ozonla Depo Kokusu Temizliği adlı anahtar Kelime ile arama sonucu, Google ilk sayfa da çıkması için firmanızı SEO açısından sitemize eklemeniz gerekir.

Yukarı Git
Site Kayıt Durumları
  •  Online Ziyaretci ( 6 ) Kişi
  •  Bugün Toplam ( 126 ) Kişi
  •  Bugün Çoğul ( 407 ) Ziyaret
  •  Toplam Aktif ( 78805 ) Ziyaret
  •  Toplam Çoğul ( 191520 ) Ziyaret
  •  İp No : 172.70.131.9
Toplam [ 489 ] Kayıtlı Üye
Toplam [ 7 ] Kayıtlı Gold Firma
Toplam [ 482 ] Kayıtlı Standart Firma
Kapat