Oda Pis Koku Gideren Firmalar

Ozonlama Firmaları

Oda Pis Koku Gideren Firmalar

Oda Pis Koku Gideren Firmalar

08-04-2024 /  Konu 2 Puan Aldı / Konu : 117 Kez Okundu

Oda Pis Koku Gideren Firmalar

Oda pis kokusu giderme için çeşitli yöntemler bulunuyor. Bu yöntemler arasında ise ozonlama işlemi yapılarak oda pis kokusu giderme üst sıralarda yer alıyor.

Bilindiği gibi sigara kokusu, odanın içindeki nemin duvarın içine işlemesinden kaynaklanan rutubet hatta küf kokusu, bakteriler, virüsler, mantarlar ve benzeri oluşumlar odaya sindiğinde hem çıkması zor oluyor hem de sağlık sorunları oluşturuyor.

Odanın hijyen koşullarına yeniden kavuşması ve odadaki pis kokuların giderilmesi için havalandırma da bazen yeterli olmuyor. Böyle durumlarda oda kokuları, kurutulmuş lavanta ve benzeri pratik çözümler bile işe yaramayabiliyor.

Bu ve benzeri durumlarla karşılaşanlar, geçici çözümlerle sorunları çözmeye çalışıyor.

Fakat sorunun köküne inilmedikçe yani oda kokusunun duvara işleyen nem ya da küften mi yoksa başka bir şeyden mi kaynaklandığı tespit edilmedikçe ve kalıcı çözüm yollarına başvurmadıkça oda pis kokusu giderme çalışmaları işe yaramayabiliyor.

Kalabalık aile toplantılarından sonra da odada günler belki haftalarca çıkmayacak sigara kokusu siniyor. Bu koku da pratik ve geçici çözümlerle giderilmeye çalışılıyor.

Evde değişiklik yapmaya karar verildiğinde odalara sürülen boyalar da özellikle kalitesizse evin ve odaların kokmasına yol açıyor. Odadaki boya kokusu pencereler günlerce açık kalsa bile çıkmıyor.

Bayat ekmek, kaynamış sıcak süt veya benzeri püf noktaları da kokuyu tamamen geçirmiyor.

Sonuç olarak odanın kötü kokması için çeşitli sebepler bulunuyor.

Bazı kokular ise fark edilmediği için mobilyalara ve odada bulunan tekstil ürünlerine sinebiliyor.

Oda pis kokusu giderme için temel ve genel temizlik yaparak hijyenik bir temizlik ile bütün bu sorunlardan kurtulmak mümkün. Bunun için teknoloji en büyük yardımcımız oluyor.

Güçlü bir dezenfektan olan ozon ile oda kokuları gideriliyor. Bunun için ozon makineleri kullanılarak ozonlama yapılıyor.

Ozonlama ile kötü kokular ve zararlı bakteriler yok ediliyor.

Ozonlama işlemi ile iki atomdan oluşan oksijen molekülüne bir oksijen atomu daha eklenerek ozon gazı oluşturulmasına deniliyor.

Ozon gazı mucizevi bir dezenfekte gücüne sahip olduğu için bu işlemle kötü kokular yaratan ortam moleküllerinin birbirleri ile bağlantıları koparılarak odada hijyenik bir ortam oluşturuluyor.

Ozonlama Teknolojisinin Faydaları
-Yan etkisi bulunmuyor.
-Ozonlama işlemi her zaman ve her yerde kullanılıyor.
-Hem mekân hem de insan üzerindeki etkileri mucizevi oluyor.
-Virüs ve bakterilerden kaynaklanan sağlık sorunlarını engelliyor.

Küflerin ve mikroorganizmaların zararlı tehditleri ortadan kaldırılıyor.

Oda pis kokusu giderme için ozonlama makinesi alabileceğiniz gibi profesyonel olarak temizlik hizmeti sağlayan temizlik firmaları tarafından da ozonlama temizliği yaptırabilirsiniz.

Ozonlama temizliği için size bir telefon kadar yakınız.

Oda Pis Koku Gideren Firmalar, sitemize firmalarını eklemeleri için davet ediyor ve cüzi bir miktar ödeyerek Gold üyelik imkanlarından faydalanma imkânı sunuyoruz.

Gold üyelik ile sitemiz üzerinden sınırsız faydalanabilirsiniz.

Ya da standart üyelik ile kısıtlı olsa bile aramalarda bulunmanızı sağlamış oluruz.

Oda Pis Koku Giderme adlı anahtar Kelime ile arama sonucu, Google ilk sayfa da çıkması için firmanızı SEO açısından sitemize eklemeniz gerekir.

Yukarı Git
Site Kayıt Durumları
  •  Online Ziyaretci ( 6 ) Kişi
  •  Bugün Toplam ( 41 ) Kişi
  •  Bugün Çoğul ( 306 ) Ziyaret
  •  Toplam Aktif ( 78720 ) Ziyaret
  •  Toplam Çoğul ( 191419 ) Ziyaret
  •  İp No : 172.69.58.154
Toplam [ 489 ] Kayıtlı Üye
Toplam [ 7 ] Kayıtlı Gold Firma
Toplam [ 482 ] Kayıtlı Standart Firma
Kapat