Çelik Kapı Bakımı Yapan Firmalar

Çilingir Hizmetleri

Çelik Kapı Bakımı Yapan Firmalar

Çelik Kapı Bakımı Yapan Firmalar

25-02-2024 /  Konu 2,5 Puan Aldı / Konu : 180 Kez Okundu

Çelik Kapı Bakımı Yapan Firmalar

Güvenliğinizi artırmak için evinizin dış kapısını çelik kapı olarak belirlemeniz ve evinize çelik kapı taktırmanız yetmiyor.

Kapının uzun ömürlü olabilmesi için çelik kapı bakımı da yapılması önem arz ediyor.

Çelik kapınıza bakım yaparken kapı kilidini yağlamak ya da boyatmak kapı kilidini bozabileceği için bunlardan kaçınmak gerekiyor.

Gerek çelik kapı seçimi gerekse çelik kapı bakımı konusunda uzman bir çilingir desteği almak gerekiyor. Çünkü, çelik kapılar çilingirlerin ihtisas alanları oluyor.

Ahşap kaplama, sac kasa ve aksesuarlarından oluşan çelik kapıların bölümlerini temizlemek için yumuşak nemli bir bez kullanmak yeterli olacakken kullanılan güçlü kimyasallar içeren temizlik ürünleri kullanmak özel ürün olan çelik kapıya zarar verebiliyor.

Güçlü kimyasallar yerine pronto gibi ahşap temizliği için kullanılan ürünler de kullanılabiliyor.

Kapılar nemli bir bezle silindikten sonra kuru bezle su damlası bile kalmayacak şekilde kurulamak gerekiyor.

Bazı müşteriler çelik kapıdaki ahşap kaplamanın uzun ömürlü olması için özel bakım uygulamak istiyor.

Fakat unutulmaması gerekiyor ki ahşap kaplama çeşitli işlemlerden geçirildiği ve koruyucu vernikler kullanıldığı için yapıldığı ağacın özelliklerini kaybettiğinden nemli bezle silmek yeterli oluyor.

Duruma göre dışarı bakan kapılarda ise havanın koşullarına yani sıcaklığına, soğukluğuna, yağmurlu, rüzgârlı ve benzeri durumlarına bağlı olarak birkaç yılda bir cilalanması gerekebiliyor.

Çelik kapının bakımını düzenli bir şekilde yaptığınızda belli bir zaman sonra memnun olduğunuz kapıları komple değiştirmek zorunda kalmayarak kanat kaplamaları ve aksesuarları yenileyebiliyorsunuz.

Kapı gıcırtısı, çelik kapının kanadını taşıyan menteşelerin kuruluk ve sürtünmelerden dolayı zaman içerisinde yıpranmasıyla oluşuyor.

Menteşelerin yılda bir kez yağlanması bu sorunu çözüyor.

Çelik kapı kasasının kapı ile temas ettiği bölüme yapıştırılan plastik ürün olan çelik kapı fitili de ıslak bir bezle silinip kuru bezle kurulanarak temizleniyor.

Her kapıda olmayan bu fitil kapı ile kanadın hızlıca çarpmasını ve sürtünmesini engellediği için kapının ömrünü de uzatıyor.

Güvenlik için en önemli unsur olan çelik kapılar ve kapı kilidi düzenli olarak bakım yapıldığında ekstra masraflar çıkarmayacağı için müşteri memnuniyeti de sağlayacaktır.

Çelik Kapı Bakımı Yapan Firmalar Sitemize firmalarını eklemeleri için davet ediyor ve cüzi bir miktar ödeyerek Gold üyelik imkanlarından faydalanma imkânı sunuyoruz.

Gold üyelik ile sitemiz üzerinden sınırsız faydalanabilirsiniz.

Ya da standart üyelik ile kısıtlı olsa bile aramalarda bulunmanızı sağlamış oluruz.

Çelik kapı bakımı adlı anahtar Kelime ile arama sonucu, Google ilk sayfa da çıkması için firmanızı SEO açısından sitemize eklemeniz gerekir.

Yukarı Git
Site Kayıt Durumları
  •  Online Ziyaretci ( 3 ) Kişi
  •  Bugün Toplam ( 304 ) Kişi
  •  Bugün Çoğul ( 812 ) Ziyaret
  •  Toplam Aktif ( 76701 ) Ziyaret
  •  Toplam Çoğul ( 186184 ) Ziyaret
  •  İp No : 172.71.254.179
Toplam [ 489 ] Kayıtlı Üye
Toplam [ 7 ] Kayıtlı Gold Firma
Toplam [ 482 ] Kayıtlı Standart Firma
Kapat