Kırmadan Su Sızıntı Tespiti Yapan Firmalar

Sıhhı Tesisat Firmaları

Kırmadan Su Sızıntı Tespiti Yapan Firmalar

Kırmadan Su Sızıntı Tespiti Yapan Firmalar

22-02-2024 /  Konu 2,4 Puan Aldı / Konu : 195 Kez Okundu

Kırmadan Su Sızıntı Tespiti Yapan Firmalar

Su sızıntıları maddi ve manevi zarar vermekte olan sorunlar olarak evlerde veya işyerlerinde zaman zaman yaşanmaktadır.

Su kaçağı ve su sızıntısı aynı anlamlara gelmekte olan ve gerek problemin yaşandığı ev veya işyerine, gerek komşularına maddi zarar vermekte olan bir tesisat problemidir.

Su sızıntısı problemi dendiğinde doğal olarak zemin ve yüzeylerde tesisata ulaşmak için yapılacak tadilat işlemleri, bu süreçte kaybedilecek zaman ve söz konusu olacak yüksek işçilik maliyetleri düşünülmektedir.

İnsan hayatının kolaylaşması amacı ile geliştirilmekte olan teknoloji sayesinde kaçak su problemlerinde, tespit için tesisatın geçmekte olduğu birçok farklı noktada kırma işlemi uygulanmasına gerek kalmadan kırmadan su kaçağı tespiti cihazları ile problemli noktalar belirlenebilmektedir.

Herhangi bir su tesisatçısı tarafından sunulmakta olan kalorifer veya su tesisatı arıza tespiti işlemlerinde birçok noktadan yüzey kırılarak eski tip kontroller gerçekleştirilmektedir.

Ancak kırmadan su tesisatı tamiri imkânı hedef alarak çalışmalarına yön vermekte olan İstanbul tesisat sizlere hiçbir kırma işlemi yapılmadan su kaçağının bulunduğu noktanın tespit edilmesi ve gider borularında yaşanan tıkanıklık sorununda sebebin belirlenmesi hizmetini sunmaktadır.

Kullanılan kameralı görüntü sistemleri ve ileri teknoloji ürünü aygıtlar sayesinde, yalnızca yüzeyden yapılan tarama ile su kaçağının tam noktası tespit edilebilmekte ve böylelikle yalnızca o noktada tadilat işlemleri uygulanarak, su sızıntısı problemi çözülebilmektedir.

Kameralı görüntü sistemleri ise lavabo ve gider borusu tıkanıklıklarında tıkanıklığın sebebinin anlaşılarak, doğru müdahalenin yapılabilmesine ve kalıcı çözümler üretilebilmesine olanak tanımaktadır.

Firma tarafından sunulmakta olan kalorifer temizleme işlemi petek temizleme işlemi olarak da bilinmektedir.

Zamanla kireçlenmeler ve kalıntıların birikmesine bağlı olarak tıkanıklıklar yaşanan ve verimliliği düşen kalorifer tesisatlarında uygulanan temizlik işlemi sayesinde kaloriferleriniz ve kombiniz ilk günkü gibi sağlıklı çalışır hale getirilebilmektedir.

Temiz su tesisatı ve pis su tesisatı içerisinde yaşanabilecek problemlerde sıradan bir su tesisatçısı hizmeti yerine, kırmadan su sızıntısı tespit cihazı gibi teknolojiden faydalanmakta olan kurumsal bir hizmetin alınması hızlı, daha düşük maliyetli ve kalıcı çözümler üretilebilmesi açısından son derece önemlidir.

Kırmadan su sızıntı tespiti yapan firmalar Sitemize firmalarını eklemeleri için davet ediyor ve cüzi bir miktar ödeyerek Gold üyelik imkanlarından faydalanma imkânı sunuyoruz.

Gold üyelik ile sitemiz üzerinden sınırsız faydalanabilirsiniz.

Ya da standart üyelik ile kısıtlı olsa bile aramalarda bulunmanızı sağlamış oluruz.

Su Sızıntı Tespiti adlı anahtar Kelime ile arama sonucu, Google ilk sayfa da çıkması için firmanızı SEO açısından sitemize eklemeniz gerekir.

Yukarı Git
Site Kayıt Durumları
  •  Online Ziyaretci ( 4 ) Kişi
  •  Bugün Toplam ( 1011 ) Kişi
  •  Bugün Çoğul ( 2348 ) Ziyaret
  •  Toplam Aktif ( 76245 ) Ziyaret
  •  Toplam Çoğul ( 184906 ) Ziyaret
  •  İp No : 172.70.126.113
Toplam [ 489 ] Kayıtlı Üye
Toplam [ 7 ] Kayıtlı Gold Firma
Toplam [ 482 ] Kayıtlı Standart Firma
Kapat