Kartvizit Basan Matbaa Firmaları

Matbaa Firmaları

Kartvizit Basan Matbaa Firmaları

Kartvizit Basan Matbaa Firmaları

19-02-2024 /  Konu 3,3 Puan Aldı / Konu : 276 Kez Okundu

Kartvizit Basan Matbaa Firmaları

Genellikle kartvizit yaptıran kişinin adı soyadı unvanı ile çalıştığı kurumun logosu, adresi ve iletişim numaralarının yer aldığı küçük kartlara kartvizit deniliyor.

Genelde Bristol kartondan hazırlanan kartvizitlerin standart boyutları 5 ila 5.5 cm en ile 8 ila 9 cm olarak hazırlansa da hazırlatmak isteyen kişinin istediği ölçülerde ve şekillerde de hazırlanabiliyor.

Kartvizitler tek yönlü ya da çift yönlü olabileceği gibi selefonlu kartvizit veya selefonsuz kartvizit olarak da hazırlanabiliyor.

Kurumsal kimlik için kartvizit tasarımının da önemi büyük oluyor. Bu yüzden kartvizit tasarımı, konusunda uzman grafikerler tarafından yapılması gerekiyor.

Örneğin x şirketinde genel müdürsünüz ve potansiyel bir müşteri adayı ile beklemediğiniz bir ortamda karşılaşarak tanıştınız.

Kartvizitinizi verdiğinizde belki de iş bağlantısı yapmış olacaksınız.

O yüzden her ortamda kartvizit verebileceğinizi düşünerek kartvizitinizi yanınızdan eksik etmeyin.

Yeni iş bağlantılarında kişiler sizin şirketinizi tanımadan kartvizitinizi göreceği için yani ilk izlenimi kartvizit sayesinde edineceği için baskı olarak da tasarım olarak da kaliteli bir kartvizit bastırmanız gerekiyor.

Bastırdığınız kartvizit ıslak ortamlarda kullanılamaz hale gelebileceği için kartvizite selefon kaplama yaptırmak en iyisi oluyor.

Gelişen teknoloji ile baskı kalitesi arttığı için eskiden sadece yazı basılarak hatta siyah beyaz olarak hazırlanabilen kartvizitler günümüzde renkli olarak, şirket logosu kullanılarak hatta resim basılarak hazırlanabiliyor.

Kartvizitleri sadece dernekler veya kurumlar ya da doktor, avukat gibi serbest çalışan kişiler değil günümüzde üniversiteye giden öğrenciler hatta üniversite mezunu olmasına rağmen iş bulamayan kişiler bile bastırıyor.

Teknolojiyi yakından takip eden personelimiz tarafından, teknolojinin son ürünü olan makinelerimizde sizin de kartvizitleriniz basılsın ve kartvizit tasarımı olarak bu konuda uzman grafikerlerimiz tarafından kartvizit tasarımı yapılsın istiyorsanız sizi çayımızı içmeye bekliyoruz.

Kartvizit Basan Matbaa Firmaları Sitemize firmalarını eklemeleri için davet ediyor ve cüzi bir miktar ödeyerek Gold üyelik imkanlarından faydalanma imkânı sunuyoruz.

Gold üyelik ile sitemiz üzerinden sınırsız faydalanabilirsiniz.

Ya da standart üyelik ile kısıtlı olsa bile aramalarda bulunmanızı sağlamış oluruz.

Kartvizit adlı anahtar Kelime ile arama sonucu, Google ilk sayfa da çıkması için firmanızı SEO açısından sitemize eklemeniz gerekir.

Yukarı Git
Site Kayıt Durumları
  •  Online Ziyaretci ( 3 ) Kişi
  •  Bugün Toplam ( 1078 ) Kişi
  •  Bugün Çoğul ( 2468 ) Ziyaret
  •  Toplam Aktif ( 76312 ) Ziyaret
  •  Toplam Çoğul ( 185026 ) Ziyaret
  •  İp No : 172.70.179.75
Toplam [ 489 ] Kayıtlı Üye
Toplam [ 7 ] Kayıtlı Gold Firma
Toplam [ 482 ] Kayıtlı Standart Firma
Kapat