Davetiye Basan Matbaa Firmaları

Matbaa Firmaları

Davetiye Basan Matbaa Firmaları

Davetiye Basan Matbaa Firmaları

19-02-2024 /  Konu 2,3 Puan Aldı / Konu : 264 Kez Okundu

Davetiye Basan Matbaa Firmaları

Toplantıdan konferansa, seminerden geziye, nişandan düğüne, sünnet düğününden açılışlara kadar tören ve etkinliklerin duyurulduğu ve insanların davet edildiği kısa yazılara davetiye deniliyor.

Davetiyeler dost ve akrabalarımıza gönderildiği gibi açılış gibi etkinliklerde açılışlara katılması istenilen kişilere ve protokole de gönderilebiliyor.

Matbaada basılan davetiyelerin içeriğinde genelde etkinliğin tarihi ve nerede düzenleneceği hakkında bilgiler yer alıyor.

Eğer davetiye evlilik davetiyesi ise anne ve babaların isimleri ile evlenecek kişilerin isimleri ve günün anlam ve önemi ile ilgili kısa bir yazı da yer alıyor.

Sünnet davetiyesi, sünnet olacak çocuğun anne ve babasının adı ile hazırlanıyor.

Açılış davetiyesi gibi davetiyelerde ise açılışa katılması kesin olan protokolün ismi de isteğe göre davetiyeye eklenebiliyor.

Davetiye çeşitleri arasında etkinlikten düğüne kadar davet amaçlı çok sayıda davetiye yer alıyor. Davetiyelerin ortak noktasını ise kim, kimi, ne zaman, nereye, neden çağırdığı ve etkinliğin açık adresi oluşturuyor.

Bazı davetiyelerde belirtilmesi gereken özel noktaların da belirtilmesi gerekiyor.

Örneğin, davetiyenin kaç kişilik olduğu ya da yemekli olup olmadığı veya davete özel kıyafet giyilip giyilmeyeceği gibi bilgiler davette yer alabiliyor.

Bazı davetler yemekli olduğundan davetiyelerin altına LCV eklenebiliyor.

Burada, LCV (Lütfen Cevap Verin) ile belirtilmek istenen katılacak davetli sayısına göre yemek hazırlanacağı ya da etkinlik uzakta ise kaldırılacak aracın katılımcı sayısına göre ayarlanabileceğidir.

LCV eklenen davetiyelerde davetiye gönderilen kişinin cevap vermesi nezaket icabıdır.

Resmi bir programla ilgili davetiyelerde ise davetiyeye program yazmak katılımcıların program akışını bilmesi bakımından önem taşıyor.

Davetiyenin kalitesi de davet sahibini tanımayan kişiler için ilk izlenim olarak algılanacağından kalitesiz davetiyeler ön yargılara ve eleştirilere sebep olabiliyor.

Bazı davetiyeler ise davetiye metninin özgünlüğü ve kalitesi nedeni ile yıllar geçse de atılmıyor ve saklanıyor.

Davetiye için aklınızda bulunan hatta bulunmayan davetiye tasarımı, kaliteli bir baskı ve zamanında teslim için bir telefon kadar size yakınız.

Davetiye Basan Matbaa Firmaları Sitemize firmalarını eklemeleri için davet ediyor ve cüzi bir miktar ödeyerek Gold üyelik imkanlarından faydalanma imkânı sunuyoruz.

Gold üyelik ile sitemiz üzerinden sınırsız faydalanabilirsiniz.

Ya da standart üyelik ile kısıtlı olsa bile aramalarda bulunmanızı sağlamış oluruz.

Davetiye adlı anahtar Kelime ile arama sonucu, Google ilk sayfa da çıkması için firmanızı SEO açısından sitemize eklemeniz gerekir.

Yukarı Git
Site Kayıt Durumları
  •  Online Ziyaretci ( 6 ) Kişi
  •  Bugün Toplam ( 412 ) Kişi
  •  Bugün Çoğul ( 1219 ) Ziyaret
  •  Toplam Aktif ( 76809 ) Ziyaret
  •  Toplam Çoğul ( 186591 ) Ziyaret
  •  İp No : 172.69.59.93
Toplam [ 489 ] Kayıtlı Üye
Toplam [ 7 ] Kayıtlı Gold Firma
Toplam [ 482 ] Kayıtlı Standart Firma
Kapat