İstanbul Kompresör Kiralama Firmaları

Ürün Satan ve Kiralayan Firmalar

İstanbul Kompresör Kiralama Firmaları

İstanbul Kompresör Kiralama Firmaları

10-02-2024 /  Konu 2,8 Puan Aldı / Konu : 278 Kez Okundu

İstanbul Kompresör Kiralama Firmaları armanızda site içerisinde kayıtlı olan ve ihtiyacınıza çözüm sunacak birçok kompresör kiralama firması bulabilirsiniz.

İstanbul kompresör kiralama firması olarak şirketimiz bünyesinde hizmete sunmuş olduğumuz kompresör cihazlarımız ile hizmetinizdeyiz.

Kompresör kısa bir tanımlama yapacak olursak basınçlı bir hava elde etmek için kullanılmaktadır diyebiliriz.

Daha çok tıp ve sanayi sektörlerinde kullanılan kompresörler son zamanlarda dökümhanelerde ve otomobil yapımlarında da kullanılmaktadır.

Kullanmakta olduğunuz havayı basıncı yükseltilmiş bir şekilde kullanmak istiyorsanız kompresör bu isteğinize fazlasıyla yanıt verebilecek bir cihazdır.

Kompresörler genelde 3 farklı model şeklinde üretilmektedir. Bu modellerin içerisinde en çok tercih edilen model ise vidalı kompresörlerdir.

Vidalı kompresörlerden sonra pistonlu ve döner kompresörler de üretilmektedir. Vidalı kompresörlerin tercih edilmesinin sebebi ise aralıksız olarak çalışabiliyor olması, yağsız kullanılabilmesi ve uzun vadeli çalışmalarda duraksamadan ve herhangi bir arıza çıkarmadan çalışabilmesidir.

Kompresörler genelde türlerine göre bazı cihazların nemlenme ve tozlanma sorununa karşı çözüm olarak da kullanılabilmektedir.

Kompresörler günümüzde pek çok alanda ve farklı şekillerde kullanılmaktadır. Bu yüzden kompresör kullanımı yapmadan önce kompresörün kullanılacağı alan tespit edilmeli ve uzman kişilerden destek alınmalıdır.

Şirketimiz bünyesinde bulunan ve xas- 97 adı verdiğimiz kompresörümüz alanında en verimli çalışmakta olan ve uzman diye tabir edilen bir cihazdır. Cihazın bu kadar övülmesinin neden olan özellikleri ise;

  • Diğer kompresör markaları ile karşılaştırıldığında xas- 97 motor olarak çok güçlüdür
  • xas- 97 her türlü zorlu hava ve zemin koşullarında kullanılabilmektedir.
  • Cihazımızın bakım süresi kısa ve bakımı oldukça kolaydır.
  • Vidalı olma özelliği sayesinde aralıksız olarak çalışabilmektedir.

Yukarıda özelliklerini sıralamış olduğumuz kompresör cihazımızın nakliyesini adresinize kadar yapmakta ve kullanım sırasında yaşayacağınız her türlü sorunda vereceğimiz servis hizmetimiz ile yanınızda olmaktayız.

Kompresör kiralama fiyatı olarak oldukça uygun bir fiyat baremimiz mevcuttur. Uzun süreli kiralamalarda normal fiyat baremimizden biraz daha indirim yaparak kiralamalarımızı gerçekleştirmekteyiz.

Kompresör kullanıcılarının en büyük sorunları kompresörün çalışırken ses ve gürültü anlamında dayanılmaz derecelere ulaşması olmaktadır.

Yukarıda kısa bir tanıtımını gerçekleştirdiğimiz cihazımız eski tip kompresörlere göre oldukça sessiz ve gürültü çıkarmadan çalışmaktadır.

Ayrıca kompresörlerden istenilen verimi alabilmek için kompresörlerin sallanmayacak bir alana konumlandırılması en doğru tercih olacaktır.

Çünkü kompresör sallandıkça çalışma verimi düşecek ve bu durum güçlü bir kompresör kullanıyor olmanıza rağmen tam anlamıyla verim alamamanıza neden olacaktır.

Kompresör kiralama firması İstanbul ve çevresinde hizmet vermekte olan firmamız, kompresör kiralama hizmeti sırasında kompresörün nasıl kullanılması gerektiği, nasıl kurulması gerektiği, kurulurken nelere dikkat edilmesi gerektiği, yedek parça temini, kullanım esnasında arızalanma durumu gibi pek çok durumda siz değerli müşterilerimizin yanında olmaktadır.

Bu saymış olduğumuz hizmetlerin birçoğunu İstanbul kompresör kiralama firmaları vermemektedir. Bu yüzden önemli hastaneler ve büyük fabrikaların en çok tercih etmekte olduğu İstanbul kompresör kiralama firması durumundayız.

Kompresör cihazlarımızı kullanırken çok fazla elektrik sarfiyatı olacağını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz cihazlarımız son derece ekonomik bir şekilde tasarlanmış olduklarından dolayı elektrik enerjisini çok az kullanmakta ancak az kullanmasına rağmen çalışma veriminden herhangi bir şey kaybetmemektedir.

Ancak yine de elektrik enerjisinden yararlanmak istemeyen kullanıcılarımız için dizel yakıt ile çalışmakta olan kompresör çeşitlerimizi İstanbul kompresör kiralama firması bünyemizden kiralayabilirsiniz.

Ayrıca kiralama esnasında kompresör kullanımda gerekli olan tüm aparatlar ve bilgiler kullanıma başlamadan önce uzman teknik personellerimiz tarafından tarafınıza iletilmektedir.

Sitemiz de kayıtlı ürün kiralama firmaları mevcut sizde kiralama yapan bir firma iseniz firmanızı bize kayıt ettirerek armalarda kolayca bulunabilir Gold üyelik ile sınırsız tanıtım ve SEO çalışmasına dahil olursunuz.

Yukarı Git
Site Kayıt Durumları
  •  Online Ziyaretci ( 5 ) Kişi
  •  Bugün Toplam ( 427 ) Kişi
  •  Bugün Çoğul ( 827 ) Ziyaret
  •  Toplam Aktif ( 84931 ) Ziyaret
  •  Toplam Çoğul ( 206259 ) Ziyaret
  •  İp No : 172.69.59.52
Toplam [ 489 ] Kayıtlı Üye
Toplam [ 7 ] Kayıtlı Gold Firma
Toplam [ 482 ] Kayıtlı Standart Firma
Kapat